Wij planten, verzorgen, rooien, snoeien, kappen en zagen uw boom

Wilt u een nieuwe boom in uw tuin of is uw boom te groot en wilt u er juist vanaf? Mag uw boom vakkundig worden gesnoeid voor meer licht of wilt u bijvoorbeeld leibomen laten planten voor meer privacy?  Boom en tuin verzorgt het voor u.

Boom & Tuin, regio Eindhoven

Wij rooien of snoeien snel, probleemloos en vakkundig uw boom of bomen. Voor vrijwel elke boom in elk denkbare situatie hebben wij een passende en veilige methode van kappen of snoeien. Een boom tussen twee huizen, naast een schuur of vijver? Geen probleem voor ons. Neem voor meer informatie contact op. Vanzelfsprekend krijgt u van ons vooraf altijd een vrijblijvende prijsopgave.

Kapvergunning

Veel gemeentes hebben hun regels versoepeld en vaak is een vergunning niet nodig. Wilt u zeker weten wat de regels zijn in uw gemeente? Kijk dan op omgevingsloket. Door het doorlopen van een menu ziet u wat in uw gemeente de regels zijn voor het kappen van een boom.

Uitfrezen

Na het rooien van een boom kunnen we met een grote frees de achtergebleven boomstronk en de wortels verwijderen. Zo kunt u dat stuk grond weer voor van alles gebruiken.