Wij planten, verzorgen, rooien, snoeien, kappen en zagen uw boom vanuit Geldrop

Wilt u een nieuwe boom in uw tuin of is uw boom te groot en wilt u er juist vanaf? Mag uw boom vakkundig worden gesnoeid voor meer licht of wilt u bijvoorbeeld Leibomen laten planten voor meer privacy? Tuin Team verzorgt het voor u.

Tuin Team, regio Eindhoven

Wij rooien of snoeien snel, probleemloos en vakkundig uw boom of bomen. Voor vrijwel elke boom in elke denkbare situatie hebben wij een passende en veilige methode van kappen of snoeien. Een boom tussen twee huizen, naast een schuur of vijver? Geen probleem voor ons. Vanzelfsprekend krijgt u van ons vooraf altijd een vrijblijvende prijsopgave.

Neem voor meer informatie contact op.

Kapvergunning

Veel gemeenten hebben hun regels versoepeld en vaak is een vergunning niet nodig. Wilt u zeker weten wat de regels zijn in uw gemeente? Kijk dan op omgevingsloket. Door het doorlopen van een menu ziet u wat in uw gemeente de regels zijn voor het kappen van een boom.

Uitfrezen

Na het rooien van een boom kunnen we met een grote frees de achtergebleven boomstronk en de wortels verwijderen. Zo kunt u dat stuk grond weer voor van alles gebruiken.

Wilt u graag een boom in uw tuin laten kappen of bewerken? Dan bent u bij Tuin Team uit Geldrop aan het juiste adres! 

Bel ons voor een afspraak