Tuinaanleg en tuinonderhoud door Tuin Team uit Geldrop

Zodra het weer lente wordt zou u het liefst altijd buiten leven. Lunchen, dineren en ontspannen in een vertrouwde, mooie omgeving. Zoekt u iemand die uw droomtuin kan ontwerpen en aanleggen? Of iemand die uw tuin onderhoudt? Bel Joan van Dijk van Tuin Team via 040 - 212 79 11 voor meer informatie.

Tuinaanleg

Bij het ontwerpen, aanleggen of renoveren van uw tuin is een goed begin het halve werk. Wij beginnen daarom altijd met het maken van een ontwerp en een plan van aanpak. Het ontwerpen van uw tuin en het bijbehorende plan van aanpak zal vanzelfsprekend altijd in nauw overleg met u plaatsvinden. We bedenken originele oplossingen voor uw tuin die zeker niet meteen de hoofdprijs kosten. Geheel volgens het ontwerp en plan en altijd tegen een vooraf afgesproken prijs, gaan we vervolgens aan de slag. Binnen enkele weken geniet u dan van een prachtige tuin.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud omvat vele facetten en kan op veel verschillende manieren uitgevoerd worden, mede afhankelijk van het seizoen. Incidenteel of periodiek deelonderhoud en zelfs compleet onderhoud van uw tuin neemt uw tuinzorgen weg. Wij hebben de benodigde kennis, ervaring en gereedschappen om uw tuin er altijd mooi uit te laten zien en te laten groeien en bloeien.

Aanleggen van vijvers en zwemvijvers

Wij leggen uw vijver aan en als u graag wilt zwemmen in uw eigen tuin, zorgen we voor een natuurlijk zwembad. Dit bevat geen chloor maar is dus wel geschikt om in te zwemmen. Hoe heerlijk is dat?

Neem contact op

Wilt u een tuin laten aanleggen? Neem dan contact met ons op!

Bel ons voor een afspraak